Koulutus on parhaimmillaan yhteistyötä

Hoiva-alan koulutuspalvelut on monipuolinen koulutus- ja hoiva-alan yritys, joka palvelee ammattitaidolla ja kokemuksella Lapissa ja koko Suomen alueella.  Tarjoamme erilaisia ammatillisia ja täydentäviä koulutuspalveluita, jotka rakennetaan kuhunkin tarkoitukseen sopiviksi. Räätälöidyt koulutukset ja ihmisläheinen ote opettamiseen takaavat onnistuneen oppimiselämyksen.

Yhteistyö

Yhteistyö eri kuntien, kuntayhtymien ja yksityisten sektorien kanssa kenttien käytöstä opetustarkoitukseen. Vuonna 2014 sovimme Atendon kanssa laajan yhteistyösopimuksen  koskien Attendon  kaikkia hoito- ja terveyspalveluiden tuottamia laitoksia, jossa mahdollisesti opiskelijat voivat työssäoppia aidoissa työtilanteissa.

Harjoitteluun ulkomaille?

Opiskelijoilla mahdollisuus myös harjoitella Espanjassa Fuengirolassa.  Olemme tehneet yhteistyötä Casa Angeliton koti ja hoivapalvelut yrityksen kanssa vuodesta 2014.

Medieco Oy:n kanssa lääkehoidon verkkokoulutuksista ja tenteistä vuodesta 2016. Mahdollisuus saattaa voimaan lääkeluvat suorittamalla LOVe -tentti.

Toteutuneita koulutuksia

Työpajaklubi

• Ivalo

Sosiaali- ja terveysalan valmentava koulutus